SVG Global Handcarry Solution`s er basert i Stavanger Norge, 20 minutter fra Stavanger Lufthavn Sola (SVG), og vi tar oppdrag fra hele verden.

Vi har et team av kurerer som har over 20 års erfaring med å reise til over 100 land, og vi samarbeider med kureerer over hele verden, når jobber til andre land i verden der spesielle visum trenges.

Hvilket arbeid gjør vi:

Vi personlig henter, leverer og eskorterer til endelig destinasjon. En OnBoardCourier (OBC) er en personlig kurer som tar varene dine personlig på den første tilgjengelige kommersielle/private/flyreisen, og leverer forsendelsen personlig hvor som helst i verden raskest mulig, personlig.

Vi er glade for å endelig ha fullført et lite skritt, og har en lang vei å gå for ekspansjon mot hele verden blant dere store selskaper, og konkurransen som er.
Våre tjenester i dette selskapet vil være som før med OBC, og Handcarry tjenester og tidskritiske leveranser, men vi vil også inkludere budtjenester med varebiler, expresslevering, innenlands og i utlandet, samt veifrakttransport. Vi takker deg for all støtten så langt fra selskaper, og kunder, kunder og kunder som har tro på oss og vårt arbeid som vi gjør.

Vi setter også stor pris på nye spennende oppdrag og jobber i fremtiden, så kan hjelpe selskapet vårt til å vokse og bli større blant de store internasjonale merkene rundt om i verden.

Ikke nøl med å kontakte oss hvis noen presserende forsendelse du trenger hjelp med.

Vårt team er klar for å hjelpe deg med neste jobb